Tijdens de reünie van het 100 jarige bestaan van Sint Paul kwam de behoefte om onze tijdelijke website uit te bouwen naar een permanente website en is de naam www.100jaarstpaul.nl veranderd in www.vriendenstpaul.nl en om ons lezerspubliek beter te vertegenwoordigen hebben we nu gekozen voor www.vriendenmariannhill.nl.

Graag willen we een discussie op gang brengen met vrienden van Mariannhill om aan iedereen de mogelijkheid te bieden op deze website verhalen te plaatsen die hun betrokkenheid, ervaring en contacten met Mariannhill aangeven. Mail ons en de web commissie zal het in overleg plaatsen.

Van deze reünie is een verslag gemaakt van de gehele dag. De onderwerpen van die dag zijn: ontvangst, de lezing over de idealen van weleer, de groepsfoto, het eerbetoon aan de gestorven Mariannhillers. Veel aandacht is besteed aan informeel contact en het bezoek aan de tentoonstelling 100 jaar Sint Paul in het Franz Pfannerhuis. De middag werd afgesloten met gezellig borrelen op het restaurant Kloosterhoeve en een buffet in de ontvangstzaal.

De dag werd vastgelegd door cameraman Huub Duijf en de interviews waren van Anne-Mie Hoefnagels. De DVD die een mooie impressie geeft van het 100-jarig bestaan van St. Paul, is verkocht aan de bezoekers.